1 קולים את החצילים על הגריל כ-20-30 (אפשר גם בתנור). במהלך הקלייה מסובבים את החצילים מדי פעם עד שהם קלויים היטב מכל הכיוונים. מורידים מהגריל ומצננים.
2 מקלפים את החצילים, מניחים במסננת, זורים מלח גס וממתינים כ-30 דקות עד שכל הנוזלים ניגרים.
3 מניחים בצלחת הגשה את החצילים ובעזרת מזלג מועכים קלות. מוסיפים 2/3 מגרעיני הרימון.
4 בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרי הרוטב. מוסיפים בצל, שום, פטרוזיליה ונענע קצוצים. מערבבים היטב ושופכים על החצילים.
5 מערבבים היטב יוגורט עיזים עם שן שום ושמיר, מוזגים מעל החצילים ומקשטים ביתרת גרעיני הרימון.