לא משנה מה מכינים, סלט כרוב אדום הוא תוספת מושלמתלפני שמתחילים לבשל מתקתקים את הסלט הזה, סלט כרוב אדום בקלי קלות, שיחכה למנה העיקרית ולא משנה מה היא. רק לא לוותר על החלק הכי חשוב, שבו מעסים את הרוטב לתוך הכרוב
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 חותכים את הכרוב לרצועות דקות בעזרת סכין או מנדולינה. 2 מערבבים את כל שאר המרכיבים ויוצקים על הכרוב. 3 מערבבים היטב עם הידיים במשך כמה דקות טובות - זה שלב חשוב, אל תזלזלו בו ואל תקצרו אותו; הלישה הזאת מרככת את הכרוב ומכניסה אליו את כל הטעמים של הרוטב. 4 מניחים לסלט לעמוד כשעה ומגישים. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |