1 שמים את העדשים בקערה, פורסים את הצנוניות והעגבניות ומוסיפים. 2. מוסיפים עלי רוקט, פטרוזיליה ואבוקדו. 3. קולפים את המלפפונים, פורסים דק ומוסיפים לקערה. 4. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הברבוניות על צד העור. יוצקים מעט מהשמן על הדגים. 5. מתבלים את הירקות במיץ לימון, שמן זית ומלח. 6. מכינים טחינה נוזלית ממעט טחינה, מיץ לימון, מלח והרבה מים. 7. מרכיבים את המנה: יוצקים את הטחינה הנוזלית לכל תחתית צלחת, ומסדרים סלט. מניחים את הברבוניות על הסלט, מזליפים עוד שמן זית ומגישים.