המצרכים (2 מנות):לסלט
לויניגרט
לרוטב פסטו
אופן ההכנה:1 ראשית מכינים את רוטב הפסטו: טוחנים את עלי הבזיליקום, השום הגבינה ושמן הזית, לכדי מחית אחידה. מוסיפים את הצנוברים, טוחנים במשך דקה נוספת ומעבירים לצנצנת. 2 מכינים את סלט הפטריות: במחבת רחבה, ממיסים את החמאה, מוסיפים את הפטריות מטגנים דקה או שתיים ומוסיפים את הנבטים, עגבניות השרי ורוטב הפסטו, מערבבים כדקה ומסירים מהאש. 3 משקשקים את חומרי הויניגרט בצנצנת עד שמתקבל רוטב אחיד וסמיך. 4 מניחים בקערה נפרדת את העלים ואגוזי המלך יוצקים מעליהם מהויניגרט (אם לא רוצים אין צורך להשתמש ברוטב כולו- היתרה יכולה להישמר במקרר כשבוע). 5 מעבירים את העלים למרכזה של צלחת הגשה שטוחה ורחבה, מעל העלים מניחים את תערובת הפטריות והפסטו ומסביב לעלים מפזרים את קוביות העגבנייה. |