1 מערבבים יחד את כל מרכיבי הלביבות עד שמתקבלת עיסה אחידה. מניחים במקרר למשך חצי שעה עד שעה.
2 מכינים לביבות קטנות ומעוגלות, ומכניסים למקרר לחצי שעה נוספת.
3 מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הלביבות במשך דקה קלה עד לקבלת גוון זהוב.
4 להכנת הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים ומכניסים לקירור למשך כשעה.
5 מניחים כמה לביבות על צלחת מרכזית, מניחים לידן כמה עלי כרוב אדום – לצבע, וצלוחית רוטב קארי לטבילה בצד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל מתכוני הלביבות
>> בואו לראות את ספיישל המטוגנים של נבחרת מאסטר שף