1 מחממים תנור ל-190 מעלות. 2. מערבבים בקערה גדולה ¼ כוס סוכר חום, מיץ תפוזים, תמצית וניל טהור וקינמון. 3. מוסיפים את הבטטות ומערבבים היטב. 4. מעבירים לתבנית אפייה, מפזרים מעל הבטטות 2 כפות חמאה, מכסים את התערובת ואופים למשך 45 דקות או עד שהבטטות מתרככות. 5. בינתיים, מערבבים קמח, ¼ כוס סוכר חום, ½ כפית קינמון, 2 כפות חמאה, פקאנים ומרשמלו. 6. מוציאים את הבטטות מן התנור ומכסים אותן בתערובת. מפזרים מעל הכל מעט מרשמלו ומחזירים לתנור למשך 7-10 דקות או עד שהבטטות רכות והמרשמלו מעט חום.