תפוחי אדמה תפוצ'יפסזהירות, מדובר בתבנית שמרגע שהיא מונחת על השולחן (או למעשה יוצאת מהתנור) - מספיק למצמץ בשביל לגלות שהיא התרוקנה כמעט כליל. יש לכם מנדולינה בבית? אז יאללה, לעבודה
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
להגשה (לא חובה):
אופן ההכנה:1 פורסים את תפוחי האדמה במנדולינה הכי דק שאפשר. מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים את תפוחי האדמה עם שאר המרכיבים. 3 מסדרים בתבנית מרופדת נייר אפייה בשכבה אחת. 4 צולים 40 דקות, או עד שתפוחי האדמה שחומים ופריכים. מגישים מיד. ** בהגשה אפשר לגרר על תפוחי האדמה קליפת לימון או שם שום טרייה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |