תפוחי אדמה מוקרמיםיש מתכונים נוסטלגיים שתמיד באים טוב, ותפוחי אדמה מוקרמים הם חד משמעית כאלה: שוס בכל ארוחה חלבית וקלאסיקה שאף פעם לא נמאס ממנה. מערבבים, שולחים לתנור ובסוף נותנים מכת חום שמעניקה לסיר את הקסם המיוחד |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות בעובי סנטימטר. 3 מערבבים היטב את כל המצרכים, ומשאירים חצי כוס גבינה צהובה מגוררת (50 גרם) אותה נפזר מעל הכל. מפזרים את פרוסות תפוחי האדמה המכוסות ברוטב על תבנית מתאימה לאפייה ומפזרים את הגבינה. 3 מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור למשך 50-60 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים. מורידים את המכסה בחמש הדקות האחרונות להשחמה טובה. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה תפוחי אדמה מוקרמים - פרוסות | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |