1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מגררים דק את הקישואים, הזוקינים והבצל. סוחטים היטב מנוזלים.
3 מוסיפים ביצים וממרח חמאה, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מפוררים את הגבינה ומוסיפים לתערובת.
4 מערבבים קמח ואבקת אפייה ומוסיפים לתערובת. מערבבים רק עד לאיחוד.
5 מחלקים לתבניות מאפינס ואופים 25-30 דקות, עד שהמאפינס משחימים מעט.
מאפינס קישואים עם ממרח חמאה | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
* אפשר להכין את המאפינס רק מקישואים או רק מזוקיני.
* למיני מאפינס כמו בתמונה מקצרים את זמן האפייה בשליש. המתכון יספיק לכ-30 מיני מאפינס.