כרובית שניצל - כרובית קראנצ'ית בתנורמדי פעם צד את עינינו בבלוג אשת סטייל מתכון שלא רק שאנחנו מרגישים שאנחנו חייבים לנסות, אנחנו חייבים לנסות עכשיו. תראו את הכרובית הזאת ותגידו לנו שאתם לא מרגישים כמונו
צילום: טליה הדר , אשת סטייל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 שוטפים היטב את הכרובית ומפרקים לפרחים קטנים. 2 מכניסים לקערה עם מים רותחים ומכסים עם צלחת לכ-15 דקות, לריכוך קל. מסננים ומייבשים. 3 מחממים תנור ל-220 מעלות. כרובית שניצל - כרובית קראנצ'ית בתנור | צילום: טליה הדר , אשת סטייל4 מערבבים בקערה רחבה פירורי לחם, מלח ופפריקה. בצלחת נפרדת שמים את הקמח. 5 מקשקשים את הביצים בקערית. 6 מצפים כל פרח כרובית בקמח, אחר כך בביצה ואז בפירורי לחם, ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. 7 מתיזים או מזלפים שמן זית מעל, בוזקים מלח גס ואופים 25-30 דקות עד להזהבה. לעוד מתכונים שווים בסטייל היכנסו לאשת סטייל - הבלוג של טליה הדר |