1 מערבבים חומרי המשרה ומשרים בהם את העוף למשך שעה לפחות (וכל המרבה הרי זה משובח). 2. בסיר גדול מלא כמעט עד סופו במי מלח רותחים מבשלים את הפתיתים 5-6 דקות. מסננים ושוטפים במים קרים. 3. מחממים את השמן במחבת גדולה, כשהוא חם מטגנים בו את הפרגיות מספר דקות עד שהן משחימות מעט. מוציאים את הפרגיות מהמחבת ומניחים בצד. 4. מוסיפים למחבת מעט שמן ומטגנים בו את השום, הבצל, התימין והפלפל חריף, מטגנים כדקה, מוסיפים את הבטטות מטגנים דקה נוספת. מוסיפים את הזוקיני מטגנים דקה נוספת, מוסיפים את האפונה לטיגון של דקה, ממליחים ומפלפלים. 5. מוסיפים למחבת את העוף והפתיתים, מערבבים ומטגנים מספר דקות (5-6 דקות). 6. מוסיפים למחבת את קליפת הלימון, מיץ הלימון והעריסה ומבשלים כדקה. 7. מסירים מהאש, מערבבים פנימה את הכוסברה ומפזרים מעל את הצנוברים.
>> לכל המתכונים של השבוע