1 מחממים את התנור ל־190 מעלות ומרפדים תבנית של התנור בגיליון נייר אפייה.
2 חותכים וזורקים את רגלי הפטריות. מורחים את כובעי הפטריות מבחוץ במעט שמן זית ומניחים אותם בתבנית.
3 מערבבים את מרכיבי המילוי לתערובת אחידה ופירורית מעט.
4 ממלאים כל פטרייה בהרבה מילוי, כך שייראה כמו גבעה קטנה שמתנוססת מעל שולי הפטרייה.
5 מכניסים את התבנית לתנור ל־15-20 דקות, עד שהמילוי מזהיב. מוציאים ומגישים מיד. אפשר לסחוט מעל כל פטרייה כמה טיפות מיץ לימון.