אוכל
אוכל

תפוחי אדמה בהפוך על הפוך

את תפוחי האדמה האלה צולים בטכניקה הפוכה: קודם נותנים להם מכת חום, כדי שיתרככו ויזהיבו, ורק לקראת הסוף מוסיפים תערובת של עשבי תיבול ושום, כדי שלא תספיק להישרף. התוצאה: תפוחי אדמה אקסטרה פריכים וזהובים

| מבשלים ואופים ביחד, הוצאה עצמית | פורסם  06:59 
תפוחי אדמה בהפוך על הפוך (צילום: נמרוד סונדרס, מבשלים ואופים ביחד, הוצאה עצמית)
צילום: נמרוד סונדרס, מבשלים ואופים ביחד, הוצאה עצמית