המצרכים :
אופן ההכנה:1 חותכים את החצילים לקוביות. מחממים שמן זית במחבת עמוקה/סוטאז' ומטגנים את החצילים עד להזהבה. מוציאים את קוביות החצילים לצלחת ושומרים בצד. 2 בינתיים חותכים את כל שאר הירקות לקוביות. מוסיפים לאותה מחבת שבה טוגנו החצילים את הבצל ומטגנים להזהבה. מוסיפים למחבת את הפלפל, ממשיכים לבשל ומוסיפים את הזוקיני, העגבניות והשום. ממשיכים לבשל תוך ערבוב מדי פעם כ-10 דקות. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. 4 מחזירים לסיר גם את החצילים ואז מוסיפים את הרסק, המים והתימין. מערבבים, מביאים לרתיחה, מתבלים, מכסים ומבשלים ל-10 דקות. 5 מסירים את המכסה ומכניסים לתנור ל-20 דקות, עד שהתבשיל שחום וזהוב. סיר גיבץ' | צילום: רותם ליברזון, mako אוכללעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |