המצרכים :לסלט:
לרוטב:
תוספת:
אופן ההכנה:1 מחממים את השמן במחבת, מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל ומטגנים היטב משני הצדדים עד שהוא מוכן מבפנים. 2 חותכים את חזה העוף לרצועות. 3 שוטפים היטב את הירקות. 4 חותכים את המלפפון לרצועות דקיקות בעזרת עם קולפן ז'וליינים או מנדולינה. שימו לב - בחלק עם הגרעינים לא משתמשים בסלט הזה, אפשר לשלב אותו בסלט ירקות רגיל או בכריך. 5 קולפים את הגזרים ופורסים גם אותם למקלות דקיקים בעזרת קולפן ז'וליינים או מנדולינה. פורסים גם את הפלפל האדום לרצועות דקיקות. 6 מעבירים את כל הירקות לקערה גדולה ומוסיפים את רצועות העוף. 7 הרוטב: טורפים או טוחנים בקערה את כל חומרי הרוטב. סמיכות הרוטב צריכה להיות כמו של שמנת שעברה ערבוב. אם הוא יוצא סמיך מדי, ניתן להוסיף עוד כפית מים. 8 מתבלים ברוטב, מפזרים בוטנים קצוצים ומגישים. ** במקום להכין חזה עוף במיוחד אפשר להשתמש בשאריות של עוף. פשוט מפרקים את בשר העוף מן העצם ומוסיפים לסלט.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|