1 מערבבים בקערה גדולה את כל הירוקים: ארוגולה, פטרוזיליה, נענע, טרגון והבצל הירוק.
2 מערבבים עם הידיים בעדינות, מוסיפים את הקרוטונים, כדורי המנגו ואת גרגרי הרימון. נותנים עוד ערבוב.
3 מוסיפים מהרוטב לפי הטעם ומערבבים שוב.
אופן הכנת הקרוטונים:
1 מרטיבים את הפיתה בתערובת של שמן זית ומים.
2 מסדרים באופן שטוח על תבנית אפייה, מתבלים במלח, פלפל שחור, אבקת זעתר ומעט פפריקה.
3 אופים כ-45 דקות על חום של 120 מעלות.
אופן הגשה:
1 יוצרים בצלחת ערמה מהסלט ומעליו מפוררים את גבינת הפטה.
2 מפזרים מעל קצת תבלין זעתר עם שומשום ומהרוטב הנותר.