1 בוזקים מעל הסלקים עם מלח גס ופלפל שחור ועוטפים כל אחד מהם בנפרד בנייר כסף, מניחים בתבנית קטנה וצולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ-45 דקות, עד שהם מתרככים. מקררים.
2. כשהסלקים קרים מקלפים אותם וחוצים אותם לאורך.
3. ממיסים את החמאה במחבת טפלון, מוסיפים את השמן הזית ותרכיז הרימונים ומזגגים בהם קלות את חצאי הסלקים, כחמש דקות. ממליחים במלח רגיל ומפזרים מעל מעט מלח גס.
4. הכנת הויניגרט: משקשקים היטב את כל חומרי הויניגרט בבקבוקון.
5. בקערה עמוקה מערבבים את עלי החסה, האורוגולה והרוקט עם הויניגרט
6. מניחים שני חצאי סלף על כל צלחת וביניהם עלי סלט, מפזרים מעל את האגוזים, מניחים שליש גליל גבינת צאן קלוי ומגישים.