1 ראשית, נחמם תנור ל180 מעלות ונתחיל להכין את הבסיס .
בקערה שמים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב.
לוקחים כף מהתערובת בסיס ושומרים בצד.
2 מרפדים תבנית בנייר אפייה ועליו מעצבים את התחתית.
יש להדק היטב, לא להיבהל אם נופלים כמה גרגרים.
מכניסים לתנור שחומר מראש ל180 מעלות, למשך 10 דק. מוציאים ומצננים. (לא סוגרים את התנור).
*לא יותר מ 10 דק ! אני ממליצה לכוון שעון ל9 דק .
3 אז בזמן שהבסיס משתזף, נתחיל לחתוך את כל הירקות ונעביר לקערה.
נוסיף מלח , אפשר גם פלפל לפי הטעם, נוסיף שמן זית, ביצה, גבינה ונערבב.
4 לאחר שהוצאנו את הבסיס, נעביר את תכולת הקערה הישר אל הבסיס (:
נפזר מלמעלה את כף קמח השקדים ששמנו בצד בשלב הראשון.
נכניס לתנור ל180 מעלות למשך 25 דק.
5 לאחר 25 דק, נוציא מהתנור ונגיש ונתענג (: