1 שוטפים היטב את הברוקולי ואת הכרובית. מפרקים לפרחים קטנים עד בינוניים. מחממים מחבת ושופכים אליה את שמן החרדל.
2 מחכים עד שהשמן יתחמם וכמעט יעשן, ומוסיפים את זירעוני הכוסברה והצ'ילי. מיד אחר כך מוסיפים את פרחי הברוקולי והכרובית. מקפיצים על להבה חזקה, ואחרי שלוש דקות לערך, כשהירקות נצרבים טיפה, מתבלים בסוכר, במיץ לימון ובמלח ים גס לפי הטעם.
3 ממשיכים בבישול עוד 2-3 דקות, מסירים מהלהבה ומפזרים מעל את הבצל הירוק ואת הבוטנים הקלויים. מגישים מיד.