1 קוטמים את פטוטרות הבמיה בלי לפצוע אותה כדי שלא תצא רירית בבישול. מורידים את גרגירי התירס מהקלחים בעזרת סכין רחבה. מפרידים את עלי התימין מהענפים. 2. מחממים ווק עבה על להבה גדולה, עד שיתחמם כהלכה. שופכים את שמן הזית לווק, מחכים שיתחמם, וזורקים פנימה את הבמיה. מקפיצים במשך 3-4 דקות, מוסיפים את גרגירי הכוסברה, את עלי התימין ואת פרוסות שיני השום הטרי. מוסיפים מיד את התירס ומקפיצים עוד כ-2 דקות. 3. שופכים פנימה את היין הלבן ומתבלים במלח ים גס ובפלפל לבן גרוס. מסירים מהלהבה. 4. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מלמעלה גבינה בולגרית.