המצרכים :
אופן ההכנה:1 שוטפים היטב את עלי הרוקט והתרד, מייבשים, חותכים לחתיכות גדולות ומעבירים לקערה. 2 פורסים את גבעולי הבצל הירוק לחתיכות באורך 1 וחצי ס"מ, ואת הכרוב לרצועות דקיקות, ומוסיפים אל הקערה. 3 מערבבים יחד את הקמח והקורנפלור בקערה נפרדת. 4 חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל ס"מ אחד, ומעבירים לקערה עם הקמח והקורנפלור. 5 מערבבים עד שהקוביות מכוסות היטב (אפשר לעשות פעולה זו גם בתוך שקית ניילון סגורה, כדי למנוע לכלוך מיותר), מנערים ומפרידים את הקוביות משאריות הציפוי. 6 מחממים את השמן במחבת רחבה מעל להבה גבוהה, ומעבירים אליו את קוביות העוף המצופות. 7 מטגנים תוך כדי ערבוב בכף עץ עד להזהבה. כשהעוף צרוב מכל צדדיו, מוסיפים למחבת את השקדים ומטגנים עוד כדקה. 8יוצקים על הכל את מיץ הלימון, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים. 9 מסירים מן האש ומעבירים את תערובת העוף והשקדים אל הסלט. מערבבים מעט ומגישים מיד. >> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף? >> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך" |