המצרכים :לסלט:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מבשלים את העדשים בסיר עם הרבה מים רותחים כ-20 דקות, עד שהן מתרככות, אבל עדיין נגיסות. מסננים. 2 קוצצים את הירוקים ומעבירים לקערה. מוסיפים גם את העדשים, הגבינה והשקדים. 3 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול. 4 יוצקים מעט שמן זית על הסלט, מוסיפים מהרוטב, מערבבים ומגישים. אם נשארות שאריות רוטב, שומרים במקרר בצנצנת אטומה כשלושה ימים. >> בשבוע שעבר הכנו סלט אורז מלא>> בראוניז קפה למות בשבילם |