לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 קוצצים דק דק עגבניות השרי, המלפפונים, הבצל והנענע, ומכניסים לקערה.
2 מכינים את רוטב העגבניות: חותכים את העגבניות ומרסקים אותן במעבד מזון, ומסננים את הנוזל לתוך קערת הירקות. מוסיפים כוס מים קרים.
3מוסיפים תיבול: במלח, מיץ לימון וצ'ילי קצוץ, אם רוצים. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם (זה צריך להיות חזק ולימוני מאוד, קצת כמו גספאצ'ו).
4. מוסיפים לסלט קוביות קרח, מערבבים היטב ומגישים.
פתח הכל סגור הכל