1 מבשלים את השעועית במים רותחים כשלוש דקות, מוציאים ומסננים.
מתכונים לראש השנה
2 מחממים את השמן במחבת כבדה וכשהוא חם, ממש מתחיל לעשן, מכניסים פנימה את הפטריות השלמות, מטגנים תוך ערבוב במשך 2 דקות.
3 מוסיפים את השום והתימין מערבבים היטב ומוסיפים את השעועית המבושלת לטיגון קצרצר נוסף, ממליחים ומפלפלים. מסירים מן האש.
4 מערבבים את חומרי הרוטב בקערה.
5 מניחים חלק מהרוקט על צלחת נאה, עליהם את הסלט החם, מעט עלי רוקט מעל, אגוזים ושבבי גבינת פרמזן.