סלט יווני
ומה ליד כל הקישים, הלחמים והגבינות? סלט כמובן, ועדיף יותר מאחד. אז עם הסלט השני אנחנו מרשים לכם להתבחבש, אבל הראשון? הראשון חייב להיות סלט יווני
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
|
| |
Rating:
4.7
29 reviews.
לא אוהב
אוהב
תודה שהצבעת!
זמן עבודהעד חצי שעה
זמן הכנהעד חצי שעה
רמת קושיכל אחד יכול
כשרות
כשר חלבי
המצרכים :
לסלט:
- 200 גרם גבינת פטה, חתוכה גס
- 2 מלפפונים לא קלופים, חתוכים גס
- 2 עגבניות בשלות, פרוסות לרבעים
- חצי בצל אדום, פרוס
- חופן זיתי קלמטה
לרוטב:
- שמן זית בנדיבות
- מיץ מחצי לימון
- מלח
- פלפל שחור
- תימין או אורגנו מיובש
- כף חומץ שרי
אופן ההכנה:
פתח הכל סגור הכל
-
{post_index}{post_subject}
{post_body}
{post_name} {post_date}
{post_replies}
מקרא:
 = תגובה ללא תוכן
 = תגובה עם תוכן
| |
|