1 מסירים לקישואים את החלק העליון ובעזרת כף מרוקנים את הפנים.
2 להכנת המילוי מקפיצים בסיר כבד את הבצל בשמן חם עד שהוא מתחיל להזהיב, מוסיפים את האורז ובחושים. מנמיכים מאוד את האש, מוסיפים את הציר החם ומערבבים. מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה. מסירים מהאש ומצננים מעט.
3 מוסיפים לאורז את הביצה, השמיר, התמרים הלחים ואגוזי מלך קצוצים גס ומתבלים במלח ופלפל.
4 מחממים תנור ל-200 מעלות.
5 מורחים את הקישואים בשמן זית ומתבלים היטב מכל הצדדים.
6 מרפדים סיר כבד ורחב: מניחים פרוסות עגבנייה, לימון ואת התמרים המגולענים. מניחים את הקישואים מעל.
7 אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש.