1 חוצים את השומרים לשניים לאורכם ופורסים לפרוסות דקיקות. מניחים את פרוסות השומר בקערת מי קרח כרבע שעה. 2. שוברים את הערמונים הקלופים לחתיכות קטנות. מקלפים את האגסים, חוצים אותם לשניים, מגלענים, ופורסים לפרוסות אורך דקיקות. מטפטפים מיד על האגסים מיץ לימון כדי שלא ישחירו. 3. מסננים את השומרים מהמים ומערבבים עם מיץ הלימון, מלח הים והפלפל הלבן הגרוס טרי. 4. אחרי כמה דקות מוסיפים לשומרים המתובלים את פרוסות האגסים, את הלימון הכבוש הקצוץ גס ואת הערמונים השבורים ומגישים מיד.