1 חולטים את העגבניות במים רותחים ומקלפים. חותכים לקוביות (מבלי לאבד מהמיץ) ומעבירים למחבת חמה עם מעט שמן. מוסיפים פלפל ומלח ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.
2 מעבירים את העגבניות למסננת ומסננים עד שמתקבל רסק חלק.
3 קוצצים פטרוזיליה ומוסיפים לעגבניות. מוסיפים גם את השום הכתוש ומערבבים.
4 מוסיפים תוך כדי ערבוב את הקמח ומערבבים היטב, שלא ייווצרו גושים. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים מעט מיץ לימון.
5 מעבירים את הרוטב לסיר ומבשלים על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב. לקראת סוף הבישול מוסיפים עוד מעט מיץ לימון.
6 הבשר: מחממים מחבת עם מעט שמן. סוגרים את האנטרקוט מכל הכיוונים עד שמתקבל צבע שחום, ומעבירים לתנור להמשך צלייה לפי המידה הרצויה.
7 מוזגים את הרוטב בצלחת, ומניחים את האנטרקוט.סלט החצילים: פורסים את החציל לעיגולים של כס"מ. מטגנים.מערבבים בקערה את מיץ הלימון עם מלח ופלפל.
8 טובלים כל פרוסת חציל ברוטב, ומעבירים לקערה. לבסוף שופכים על כל החצילים את הרוטב שנשאר. מגישים עם פטרוזיליה קצוצה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל מתכוני התכנית