המצרכים (4 מנות):
לרוטב ויניגרט (לערבב בקערה)
אופן ההכנה:1 לא קולפים את התפוח. חוצים אותו לאורכו, מוציאים את ליבתו וחותכים כל מחצית לפלחי אורך דקים. 2 מערבבים את חומרי הוויניגרט בצנצנת קטנה לתערובת אחידה. 3 מערבבים בקערה גדולה את העלים והתפוחים. 4 יוצקים סביב את הויניגרט, מערבבים בעדינות, מבלי למעוך את העלים. 5 מחלקים לצלחות הגשה, ומפזרים מעל כל מנה מעט אגוזים ומעט גבינה. * באדיבות חברת סאנופי, יצרנית האינסולין לנטוס ואפידרה, שהפיקה חוברת מתכונים בשיתוף השף ישראל אהרוני ובפיקוחה של התזונאית סמדר בירנבאום הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|