לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
להכנת המנה הזו הצטרף אלי שף איל לביא, ממסעדת רוקח שוק. זהו מתכון שלו למנה מרעננת של קרודו דג נא עם זוקיני, סלק ונקטרינה בשמן זית, לימון וכוסברה.
1 בקערה קטנה מערבבים את הלימון, השום, המלח ושמן הזית.
2 מניחים בקערה את הדג עם כל המרכיבים האחרים, ומערבבים בעזרת האצבעות בעדינות.
3 מחלקים את התערובת לארבע צלחות הגשה ומזלפים את תערובת מיץ הלימון מעליה. מגישים מיד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
פתח הכל סגור הכל