סלט רחוב אסיאתי עם כרוב, טופו ובוטניםעשרים דקות של עבודה קלילה ויש לכם סלט כרוב פיקנטי עם טעמים חצופים של חומץ אורז, רוטב דגים, שמן שומשום והרבה בוטנים![]()
צילום: דניאל בר און
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 פורסים את הכרוב דק-דק, מגרדים בפומפייה את הטופו הטרי (אין צורך בבישול מוקדם). מעבירים את הכל לקערה גדולה. 2 מערבבים את הכרוב והטופו עם הבוטנים, הבצל והצ'ילי ומתבלים בכל המרכיבים האחרים. טועמים ומתקנים תיבול. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|