קציצות ירקתרד, הרבה עשבי תיבול, ביצה, חצי כפית של כורכום, פירורי לחם וקליפת לימון מגוררת, בשביל הקטע. זה כל מה שיש בקציצות הירק האלה, אז מי מוכן להסביר לנו איך זה שהן כל כך כל כך טעימות?
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים את התרד במעט שמן זית עד שהוא מתרכך. סוחטים היטב וקוצצים. 2 מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה. 3 יוצרים מהתערובת קציצות שטוחות ולא גדולות (בערך כף תערובת לכל קציצת ירק). 4. מטגנים להשחמה יפה, בערך 3 דקות מכל צד. קציצות ירק מושלמות | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |