1 מחממים סיר גדול עם מי מלח. כשהם רותחים מוסיפים את פרחי הכרובית ומבשלים 15 דקות עד שהכרובית רכה אבל המרקם עדיין יציב (כלומר לא מתפוררת). מסננים.
2 מועכים את פרחי הכרובית הרכים עם מועך של פירה או מרסקים במעבד מזון עם דסקית פומפייה. לא מומלץ לרסק עם להב רגיל, כדי שלא תתקבל מחית.
3 מוסיפים לפירורי הכרובית בצל ירוק, ביצים, פירורי לחם, מלח ופלפל ומערבבים היטב ליצירת תערובת ללביבות. אם התערובת מתפרקת אפשר להוסיף עוד ביצה.
4 מחממים שמן במחבת גדולה. בידיים רטובות יוצרים לביבות, ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה.
5 מגישים את הלביבות עם טפטופי יוגורט ועלי נענע.