1 שוטפים היטב את הקישואים ומייבשים.
2 חותכים את השוליים ומגרדים בפומפייה גסה, סוחטים היטב מהנוזלים ומעבירים לקערה.
3 מגרדים בפומפייה את גבינת הפטה ומוסיפים לקערה.
4 מוסיפים את המוצרלה, הביצים, שיבולת השועל והמלח ומערבבים הכל.
5 מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצרים קציצות ומניחים זו לצד זו.
6 אופים בחום של 200 מעלות במשך 20 דקות, עד שהקציצות מזהיבות.
*לחילופין מרססים מחבת בתרסיס שמן, מניחים את הקציצות על המחבת, ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.