1 מעבירים את הקוסקוס לקערה ויוצקים עליו מים רותחים, שמן ומלח. מכסים ומניחים למשך 5 דקות. מערבבים לאוורור ולפירוק גושים.
2 בינתיים מערבבים בקערה אחרת את יתר מרכיבי הסלט, למעט פלחי התפוז.
3 מערבבים את חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול. במידת הצורך מוסיפים 2-3 כפות מים לדילול.
4 מערבבים את הקוסקוס והסלט בקערה, מפזרים את הפילטים של התפוז, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.
>> לעמוד הפייסבוק של קוסקוס זה משפחה חמה
>> והנה קציצות עוף וקוסקוס ברוטב עגבניות משגע