סלט פנצנלה איטלקיסלט עגבניות ולחם שהוא במקור אוכל לעניים, אבל אלוהים - איזו פשטות, ויותר מזה, איזה טעם!
צילום: גל, פתיתים
|
המצרכים :לסלט (הכמויות לא ממש חשובות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 חוצים את העגבניות ומגלענים את הזיתים. 2 מערבבים את העגבניות עם הזיתים, הבזיליקום, קוביות הלחם והמוצרלה (אם יש). 3 מפזרים מלח גס וזולפים בנדיבות שמן זית וחומץ בלסמי. * רוצים להתפרע? הסלט יקבל בשמחה גם פלפלים, צנוניות, בצל, צלפים ושאר ירקות. * המתכון באדיבות הבלוג פתיתים |