סלט כרובית על לאבנהזאת לא רק מנה סופר פשוטה וקלה להכנה, היא עושה רושם ומושלמת כמנה פני עצמה, וגם כתוספת או מנה ראשונה בארוחה יותר חגיגית וגדולה
צילום: יעל קצב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מפרקים את הכרובית לפרחים ומניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור. 3 מכניסים לתנור לכ-30 דקות, עד להזהבה של הכרובית. 4 מגישים: מורחים לאבנה על צלחת ההגשה ומעליה מניחים את פרחי הכרובית האפויים. חוצים את העגבנייה וסוחטים אותה על הכרובית והלאבנה. מפזרים מעט פלפל חריךף וזוללים! ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים בתיאבון! |