סלט עשבי תיבול וחמוציותבחום המטורף הזה אפילו סלט של עגבנייה, מלפפון, בצל וגבינה בולגרית יכול להרגיש כבד. אז זה הזמן לשלוף את כל עשבי התיבול שיש לכם במקרר, לחפש חמוציות במזווה (אם אין - גם צימוקים הולך) ולהתחיל לקצוץ
צילום: יעל גולדמן לגרין
|
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 שוטפים היטב את עשבי התיבול וקוצצים דק (אבל לא דק מדי - שלא תתקבל עיסה). מוסיפים את הצ'ילי והחמוציות (או הצימוקים). 2 מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. 3 יוצקים כ-5 כפות מהרוטב על תחתית הקערה ומניחים עליו את סלט העשבים. מערבבים את הסלט בעדינות, עד שכולו שמצופה ברוטב. 4 מפזרים את השקדים הקלויים ומגישים או אוכלים מיד. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |