1 חותכים את החמאה לקוביות קטנות ומערבבים עם הקמח.
2 מוסיפים את הגבינות, המלח והמים ולשים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים ל-30 דקות.
3 מחממים תנור ל-190 מעלות.
4 מרדדים את הבצק הקר לעובי של ½ עד ¾ ס"מ, ובעזרת סכין חותכים לפסים של 18 ס"מ אורך ו-1 ס"מ רוחב.
5 מברישים צד אחד בחלב וטובלים בגבינה.
6 מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים 12 עד 15 דקות, או עד שהמקלות שחומים.
* נשמר במיכל סגור עד שבועיים.