המצרכים (4 מנות):
לסלט
אופן ההכנה:1 מסננים את השעועית מן המים. מניחים את כל החומרים בסיר רחב, מציתים אש גבוהה ומביאים לסף רתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 3 שעות. 2 כשהשעועית רכה מעבירים לקערת נירוסטה עם חלק קטן מנוזלי הבישול שבסיר. 3 מצננים את השעועית כ-10 דקות ומוסיפים את שאר מרכיבי הסלט. 4 מערבבים בעדינות, מוסיפים עוד מנוזל הבישול אם יש צורך ויוצקים מלמעלה כמות נדיבה של שמן זית. >> לעוד מנות ראשונות מומלצות לארוחת החג. |