1 מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את כל החומרים.
2 מכינים את התבשיל: מפרידים את עלי הבק צ'וי מן הגבעולים. חותכים את העלים לשניים-שלושה חלקים ואת הגבעולים פורסים לפרוסות של כסנטימטר אחד.
3 מחממים בסיר שמן קנולה, מוסיפים את הג'ינג'ר ואת שיני השום ומטגנים במשך כדקה.
4 מוסיפים את גבעולי הבק צ'וי, האספרגוס והשעועית ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כשתי דקות.
5 מוסיפים את עלי הבק צ'וי ומטגנים במשך דקה נוספת.
6 מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומבשלים במשך דקה-שתיים נוספות.
* המתכון התפרסם לראשונה באוגוסט 2021