תפוחי אדמה בחמאה ודבשהאם יש עוד משהו שיהפוך תפוחי אדמה בתנור למושלמים יותר ממה שהם, ועדיין לא עשינו? בהחלט, ומי אם לא רון יוחננוב ימצא את הדבר הבא: כף אחת של דבש, על תפוחי אדמה בחמאה, מלח ועשבי תיבול. אנחנו התאהבנו![]()
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-220 מעלות. 2 ממיסים את החמאה בקערה, מוסיפים את הדבש ואת תפוחי האדמה ומערבבים. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3 מניחים את תפוחי האדמה בתבנית, מפזרים מעל מלח ים ועשבי תיבול. 4 אופים בתנור עד הזהבה 20-25 דקות. ![]() רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. ![]() |