מקרצפים היטב את קליפת התפודים, ומסלקים חלקים פגומים. שמים את תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים קרים, ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל להבה נמוכה במשך כ- 25 דקות, רק עד שתפוחי האדמה יתרככו. מסננים ומצננים תחת מי ברז קרים. מסננים שוב, וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות. מעבירים לקערה גדולה. מוסיפים לקערה חלבוני ביצים, בצל וסלרי. טורפים יחד יוגורט, חרדל, מיץ לימון, מלפפון חמוץ ואבקת שום, ויוצקים על הסלט. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים בזהירות. מקררים במשך שעתיים לפני ההגשה.