1 חותכים את החצילים לרוחבם לפרוסות שנשארות מחוברות בנקודה מסויימת. 2. מטגנים בשמן הזית את הבצל, שום ופלפל חריף. מטגנים כשתי דקות. 3. מערבבים בקערית את כל חומרי המילוי, כולל השום והבצל המטוגנים 4. ממלאים את החצילים במילוי, ומסדרים בתבנית מלבנית. 5. טובלים את החצילים בקמח, אח"כ בביצה הטרופה עם חלב ולבסוף בפירורי הלחם. מכניסים למחבת עם שמן זית חם לטיגון בשלושה כיוונים. מוציאים אותם לתבנית מלבנית. 6. יוצקים מעל רוטב של יוגורט עם שום, שמן זית, מיץ לימון ועשבי תיבול.