המצרכים :
אופן ההכנה:1 קולפים את החציל וחותכים לקוביות של 1-2 ס"מ. מטגנים בשמן עמוק את קוביות החצילים, ומניחים על נייר סופג לספיגת השומן העודף. 2 במחבת נפרדת מחממים מעט שמן ומטגנים לפי הסדר: בצל, שום וגמבה. כשהירקות מתחילים להשחים ולהתרכך, מוסיפים את העגבניות, ולאחר מכן את הפלפל החריף. 3 בעזרת ממעך תפוחי אדמה מועכים טיפה את התערובת, מכסים ומנמיכים את האש למשך 5 דקות. 4 מוסיפים למחבת את המים ואת התבלינים. 5 נותנים לכל המרכיבים לרתוח במשך דקה-שתיים ואז מוסיפים את קוביות החצילים לעוד 2 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|