סלט מלפפונים אסייתיהם בריאים, מרעננים ומשתלבים נהדר כמעט בכל סלט או קוקטייל, אבל מה קורה כשנותנים למלפפונים את קדמת הבמה? מנה קיצית של סלט מלפפונים ואצות, שישדרג לכם כל ארוחה ביתית. קפיצה לאסיה בעשר דקות עבודה![]()
צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל
|
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1 משרים את האצות במים לעשר דקות ושוטפים היטב. 2 חותכים את המלפפונים לחצאי עיגול דקים. 3 מוסיפים לקערה את השומשום, המלפפונים והאצות. 4 בקערה נפרדת מערבבים את רכיבי הרוטב: שום כתוש, שמן שומשום, חומץ אורז וסויה. 5 מוסיפים את הרוטב לסלט, מערבבים, ממתינים כעשר דקות ואוכלים. *ניתן להעשיר את הסלט עם בצל ירוק, אטריות שעועית או טופו מטוגן.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|