1 מבשלים את תפוחי האדמה והבטטה עד שהם רכים.
2 מחממים תנור ל-200 מעלות.
3 מעבירים לכלי ערבוב, מוסיפים את שאר מרכיבי המנה (ללא מרכיבי הרוטב) ומערבבים היטב.
4 מעבירים לכלי אפייה חסין חום כמו פיירקס או מחבת ברז. (ניתן לחלק לשני כלי הגשה אישיים או כלי אחד גדול).
5 בוזקים מעל את כל מרכיבי הרוטב.
6 מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים כ 7 דקות עד שהמנה מוקרמת.
7 מגישים מיד, רצוי עם סלט ירוק.
* המנה מתוך התפריט החדש של רשת קפה ג'ו.