סלט עדשים ירוקות וקינואה עם חמוציותקחו קצת הפסקה ממנות בשריות ובואו לראות איך אפשר לשבוע ממנה טעימה ובריאה מבלי לצנוח לספה
צילום: שי שרף
|
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את העדשים במים. 2 מבשלים את הקינואה במים. 3 צורבים את הזוקיני במחבת כ-2 דקות, ומוציאים מהמחבת. 4 מטגנים בצל עד להזהבה ומוסיפים חזה אווז בלי שומן. 5 באותה המחבת, מוסיפים את החמוציות, הקינואה, העדשים וחומץ בלסמי. מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים כשתי דקות. 6 מוסיפים את קוביות הזוקיני ואת עשבי התיבול ומורידים מיד מהאש ומעבירים לצלחת הגשה. 7 מוסיפים את הקינואה המבושלת. 8 מטפטפים מעל הכול שמן זית. 9 לערבב 1/2 כוס טחינה גולמית, את המים וסילאן.>> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע |