1 חותכים את נתח האווזית לפרוסות או רצועות.
2 מחממים את השמן במחבת רחבה. מוסיפים את רצועות האווזית וצורבים היטב, דקה מכל צד, עד להזהבה. מוציאים, מניחים בצד ונותנים לנתחים להתקרר.
3 מעבירים את נתחי הבקר לקערה. קוצצים את עשבי התיבול ומוסיפים לקערה יחד עם פרוסות הפלפל החריף והבצל הסגול.
4 מערבבים את הנתחים עם הירקות הקצוצים ומתבלים בשמן זית, מלח ומיץ לימון. אם צריך מוסיפים מעט סוכר לאיזון המליחות והחמיצות. מעבירים לצלחות ומגישים מיד.
>> לעוד מתכוני בשר
>> למתכונים נוספים לחצו כאן
>> לעמוד הפיייסבוק של מועצת הבקר