1 מקלפים את החצילים ופורסים לאורך לפרוסות בעובי 1 ס"מ.2. מערבבים ביצים ומים, טובלים את פרוסות החצילים ומטגנים משני הצדדים בשמן בגובה 1 ס"מ, עד להזהבה (אין צורך להמליח). יש להחליף את השמן במהלך הטיגון, עקב השחרתו.3. מעבירים את החצילים המטוגנים לסיר שטוח ומסדרים בצורת שתי וערב.4. מכינים את הרוטב: מוסיפים את אבקת המרק לשמן שבו טוגנו החצילים. מוסיפים את העגבניות ואז את שאר המצרכים. נותנים לרוטב לבעבע ולרתוח כדקה.5. שופכים את הרוטב על החצילים שבסיר, ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה, או עד שהרוטב נספג.